Kedves Vásárlóink!

2023.03.21. és 26-a között a postázást szüneteltetjük, mivel ez idő alatt készülünk, majd részt veszünk az Orchidea és bromélia kiállításon (03.24-26.)! 

Emiatt az ezen a héten, illetve a jövő hét elején leadott rendeléseket lehet, hogy csak részben vagy késve tudjuk teljesíteni.

Köszönjük a megértést!

Rengeteg növénnyel, ültetőközeggel, mohakaróval és kiegészítővel készülünk a kiállításra, így szeretettel várunk mindenkit a standunkál!

Ha rendelésedet a kiállításon szeretned átvenni, akkor válaszd az'Átvétel az orchideakiállításon' szállítási módot!

Bővebb információt ezen a linken keresztül olvashattok: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02y6VGENza9TYRVHToN3zXNBAtthQ9P73uETRNDrKNZqtoYtgSDsYrkc9TM1hamQoxl&id=100075854411573

Ültetőközegek

Válaszd saját keverésű ültetőközegeinket, ha a legjobbat szeretnéd növényeidnek! :)

Ültetőközegeink között megtalálhatjátok a legtöbb szobanövény számára megfelelő keveréket, illetve válogathattok natúr szaporító- és termesztőközegek közül is.

Sokan nem is sejtik, de szobanövényeik halálát  legtöbbször az átültetés hiánya okozza.

Egy kereskedelemben kapható, frissen megvásárolt szobanövény az esetek többségében natúr kókuszrostban vagy fehértőzegben, jól begyökeresedve kerül hozzánk. Ez a termesztőközeg nem tartalmaz semmilyen tápanyagot, ezeket mesterségesen öntővizben oldott anyagokkal pótolták a termesztőüzemben.
A növényeknek szüksége van a növekedéshez a tápanyagokra, ezeket pótolnunk kell.
Minden esetben elsőkörben átültetésre van szükség, megfelelő közegbe, mert ha növényünk így marad, akkor rövidesen hiánytüneteket (gyenge növekedést, lombhullást, elszíneződést, torz fejlődést) fog produkálni.
A növények tápanyagigénye függ a talajtól, a fejlődési állapottól, az évszaktól, a növény korától és számos más tényezőtől.
A megvásárolt import növényeket ültessük át az akklimatizálódást követően (nagyjából 1-1,5 hét) a számukra megfelelő ültetőközegbe, legalább 2 mérettel nagyobb cserépbe.
Innentől kezdve 1-2 hónap letelte után rendszeresen biztosítsuk a tápanyag-utánpótlást.

Az átültetésről bővebben itt olvashattok: https://inplanted.hu/spg/930300,664489/Novenyek-atultetese
A regisztrált vásárlói kedvezmény (10%) és semmilyen más kedvezmény nem vonatkozik az itt található termékekre.


45termék 145
ÚJ
Raktáron (6 zsák)
1 000 Ft
Egységár: 500 Ft/liter