Kedves Vásárlóink!

2023.03.21. és 26-a között a postázást szüneteltetjük, mivel ez idő alatt készülünk, majd részt veszünk az Orchidea és bromélia kiállításon (03.24-26.)! 

Emiatt az ezen a héten, illetve a jövő hét elején leadott rendeléseket lehet, hogy csak részben vagy késve tudjuk teljesíteni.

Köszönjük a megértést!

Rengeteg növénnyel, ültetőközeggel, mohakaróval és kiegészítővel készülünk a kiállításra, így szeretettel várunk mindenkit a standunkál!

Ha rendelésedet a kiállításon szeretned átvenni, akkor válaszd az'Átvétel az orchideakiállításon' szállítási módot!

Bővebb információt ezen a linken keresztül olvashattok: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02y6VGENza9TYRVHToN3zXNBAtthQ9P73uETRNDrKNZqtoYtgSDsYrkc9TM1hamQoxl&id=100075854411573

Saját termesztésű növények

Ebben a kategóriában csak általunk szaporított és ültetett növények találhatóak, melyek erős és egészséges anyanövényeinkről kerülnek leválasztásra.
Az ő átültetésükkel még várhattok, ugyanis a számukra megfelelő közegben és cserépméretben értékesítjük őket, frissen beültetve.
Minden esetben kész, már gyökeres növényekről van szó, mivel igyekszünk elkerülni a bizonytalan vágatok árusítását.

Nagy keletje van a ritka és különleges növényeknek a gyűjtök körében. Rengeteg vágat, levél nélküli nódusz kapható szerte az interneten. Pont ezért, mi szeretnénk a dísznövény-kereskedelmet és-termesztést egy színvonalasabb, minőségibb szintre emelni.

Hogy miben másak az Inplanted növények?

Hosszú időn át gondozott (kifejlett) faj és fajtatiszta anyanövényekről , vegetatív módon és szakszerűen leszaporított és felnevelt életképes növények, melyek teljesen begyökeresedve és kihajtva kerülnek hozzátok. Ezáltal nem egy bizonytalan vágatot, vagy „tőosztott” holland import növényről leválasztott dugványokat kaptok, hanem egy hazai termesztésű, életerős, kész növényt!

Köszönjük, hogy minket választotok!Fontos, hogy garanciát csak abban az esetben tudunk vállalni, ha a növényt nem veszitek/húzzátok ki a cserépből, nem ültetitek át idő előtt
(a fentiekre hivatkozva), ha az ellenőrzése óvatosan és szakszerűen történik.

Az itt található termékekre SEMMILYEN AKCIÓ vagy KUPONKEDVEZMÉNY nem vonatkozik.

Továbbá az ezen kategórián belül lévő növényekkel (vagyis saját szaporítású) csak magánszemélyeket(végfelhasználókat) tudunk kiszolgálni.58termék 158