Kedves Vásárlóink!

2023.03.21. és 26-a között a postázást szüneteltetjük, mivel ez idő alatt készülünk, majd részt veszünk az Orchidea és bromélia kiállításon (03.24-26.)! 

Emiatt az ezen a héten, illetve a jövő hét elején leadott rendeléseket lehet, hogy csak részben vagy késve tudjuk teljesíteni.

Köszönjük a megértést!

Rengeteg növénnyel, ültetőközeggel, mohakaróval és kiegészítővel készülünk a kiállításra, így szeretettel várunk mindenkit a standunkál!

Ha rendelésedet a kiállításon szeretned átvenni, akkor válaszd az'Átvétel az orchideakiállításon' szállítási módot!

Bővebb információt ezen a linken keresztül olvashattok: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02y6VGENza9TYRVHToN3zXNBAtthQ9P73uETRNDrKNZqtoYtgSDsYrkc9TM1hamQoxl&id=100075854411573

Fehér tőzeg 4l (Rovaremésztő növényeknek is)
Fehér tőzeg 4l (Rovaremésztő növényeknek is)
2 000 Ft

Fehér tőzeg 4l (Rovaremésztő növényeknek is)

Minőségi natúr fehér tőzeg, mely kiválóan alkalmas az ültetőközeg lazítására és savanyítására.
A szobanövények nagy része csak savanyú kémhatás mellett képes felvenni a vízben oldott tápanyagokat, illetve megfelelően laza ültetőközegben marad életben hosszú távon. Ezért is fontos, hogy az ültetéshez használt keverék tartalmazzon fehér tőzeget.

 

Kevesen tudják, hogy a rovaremésztő növényeket(pl.: kancsóka, kürtvirág, hízóka, vénusz légycsapója) kizárólag natúr tőzegben lehet tartani (élőhelyükből adódóan-tőzeglápi növények). Pont emiatt a közegüket folyton nedvesen kell tartani. illetve  tilos őket tápoldatozni, ellenkező esetben virágot hoznak és elpusztulhatnak.

 

A natúr tőzeg mindemellett alkalmas növénytermesztéshez és magvetéshez is.

2 000 Ft
Egységár: 500 Ft/liter
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!