Kedves Vásárlóink!

2023.03.21. és 26-a között a postázást szüneteltetjük, mivel ez idő alatt készülünk, majd részt veszünk az Orchidea és bromélia kiállításon (03.24-26.)! 

Emiatt az ezen a héten, illetve a jövő hét elején leadott rendeléseket lehet, hogy csak részben vagy késve tudjuk teljesíteni.

Köszönjük a megértést!

Rengeteg növénnyel, ültetőközeggel, mohakaróval és kiegészítővel készülünk a kiállításra, így szeretettel várunk mindenkit a standunkál!

Ha rendelésedet a kiállításon szeretned átvenni, akkor válaszd az'Átvétel az orchideakiállításon' szállítási módot!

Bővebb információt ezen a linken keresztül olvashattok: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02y6VGENza9TYRVHToN3zXNBAtthQ9P73uETRNDrKNZqtoYtgSDsYrkc9TM1hamQoxl&id=100075854411573

Inplanted mix 2l - Csónakorchideáknak, bulbás- és ékszerorchideáknak
Inplanted mix 2l - Csónakorchideáknak, bulbás- és ékszerorchideáknak
2 000 Ft

Inplanted mix 2l - Csónakorchideáknak, bulbás- és ékszerorchideáknak

Megfelelő, készre kevert ültetőközeg az alábbi orchideáknak: Cymbidium, Zygopetalum, Dendrobium (nobile, phalaenopsis, hibiki,stb.), Oncidium, Brassia, Miltonia, “Cambria”, Macodes, Ludisia, Anoectochilus, Dossinia.
1 zsák 2 liter közeget tartalmaz.
Az orchidea egy nagyon kifinomult része a növényvilágnak, ezért fontos, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk számukra. Válaszd saját keverésű ültetőközegünket, hogy különleges orchideát újra virágozzon és hosszú életű legyen. :)
Az adott növény azonnal elültethető a közegbe. Átültetés után 3 hónapig nem szükséges tápoldatozni az orchideát.
Raktáron   (1 db)
2 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!