Kedves Vásárlóink!

2023.03.21. és 26-a között a postázást szüneteltetjük, mivel ez idő alatt készülünk, majd részt veszünk az Orchidea és bromélia kiállításon (03.24-26.)! 

Emiatt az ezen a héten, illetve a jövő hét elején leadott rendeléseket lehet, hogy csak részben vagy késve tudjuk teljesíteni.

Köszönjük a megértést!

Rengeteg növénnyel, ültetőközeggel, mohakaróval és kiegészítővel készülünk a kiállításra, így szeretettel várunk mindenkit a standunkál!

Ha rendelésedet a kiállításon szeretned átvenni, akkor válaszd az'Átvétel az orchideakiállításon' szállítási módot!

Bővebb információt ezen a linken keresztül olvashattok: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02y6VGENza9TYRVHToN3zXNBAtthQ9P73uETRNDrKNZqtoYtgSDsYrkc9TM1hamQoxl&id=100075854411573

Átültetés

A személyes átvétellel rendelt növényeket igény esetén átültetjük a nekik megfelelő közegbe és (általában 2 mérettel nagyobb) cserépbe a gyökérzet fejlettségéhez mérten.

Adjátok hozzá a kosárhoz az "Átültetés" terméket a megfelelő méretig (ált. 2-vel nagyobb) és a darabszámát állítsátok arra a kívánt mennyiségre, amennyi növényt szeretnétek, hogy átültessünk nektek. MEgjegyzésben ezt ki is fejthetitek akár, akkor is, ha lenne bármilyen egyedi kérésetek.

 

 

Az átültetett növényekre garanciát nem tudunk vállalni, mivel ezen művelet során rendkívül óvatosan és szakszerűen(!) járunk el, illetve a növények 99%-ának minősége nem az átültetés miatt romlik és nem is emiatt pusztulnak el. Ha bármi más problémát észleltek a növényeken (ami nem kizárt, hiszen élőlények ők is), akkor írjatok nyugodtan és megpróbálom személyre szabottan segíteni.

A növények minden esetben a megfelelő közegbe kerülnek átültetésre.

Átültetés után normális jelenség, ha a növény kissé veszít tartásából. Ilyenkor egy darabig figyeljünk a magasabb páratartalom és a gyakoribb öntözés biztosítására.


3termék 13