Kedves Vásárlóink!

2023.03.21. és 26-a között a postázást szüneteltetjük, mivel ez idő alatt készülünk, majd részt veszünk az Orchidea és bromélia kiállításon (03.24-26.)! 

Emiatt az ezen a héten, illetve a jövő hét elején leadott rendeléseket lehet, hogy csak részben vagy késve tudjuk teljesíteni.

Köszönjük a megértést!

Rengeteg növénnyel, ültetőközeggel, mohakaróval és kiegészítővel készülünk a kiállításra, így szeretettel várunk mindenkit a standunkál!

Ha rendelésedet a kiállításon szeretned átvenni, akkor válaszd az'Átvétel az orchideakiállításon' szállítási módot!

Bővebb információt ezen a linken keresztül olvashattok: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02y6VGENza9TYRVHToN3zXNBAtthQ9P73uETRNDrKNZqtoYtgSDsYrkc9TM1hamQoxl&id=100075854411573

Beltéri növénytelepítés és gondozás

Magas szakmai hozzáértéssel vállaljuk belső terek növényesítését és telepített szobanövények gondozását.

A mindent megelőző helyszíni felmérés során megvizsgáljuk a belső terek adottságait (fény, hőmérséklet, páratartalom, stb.), hogy a lehető legmegfelelőbb növényeket tudjuk szállítani megrendelőinknek. A kiválasztott növényeket a számukra ideális ültetőközegbe és méretű cserépbe szakszerűen átültetve szállítjuk a helyszínre, melyet részletes szaktanácsadás követ. Igény esetén a telepített növények későbbi gondozását is vállaljuk.

További információ, megkeresés: inplanted2021@gmail.com

 

Részletek:

  • noha a növényvilág igen sokszínű, a belső terek adottságai jócskán leszűkítik a telepíthető fajok listáját; ebben segít több éves növénygondozási tapasztalatunk, saját növénygyűjteményünk és termesztői munkásságunk, hogy a megfelelő növényeket telepíthessük megrendelőinknek
  • az általunk telepített növények saját termesztésűek vagy magas minőségű holland import szobanövények
  • igény esetén hidrokultúrás növénytelepítést is vállalunk
  • zöldfalak telepítésével nem foglalkozunk