Kedves Vásárlóink!

2023.03.21. és 26-a között a postázást szüneteltetjük, mivel ez idő alatt készülünk, majd részt veszünk az Orchidea és bromélia kiállításon (03.24-26.)! 

Emiatt az ezen a héten, illetve a jövő hét elején leadott rendeléseket lehet, hogy csak részben vagy késve tudjuk teljesíteni.

Köszönjük a megértést!

Rengeteg növénnyel, ültetőközeggel, mohakaróval és kiegészítővel készülünk a kiállításra, így szeretettel várunk mindenkit a standunkál!

Ha rendelésedet a kiállításon szeretned átvenni, akkor válaszd az'Átvétel az orchideakiállításon' szállítási módot!

Bővebb információt ezen a linken keresztül olvashattok: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02y6VGENza9TYRVHToN3zXNBAtthQ9P73uETRNDrKNZqtoYtgSDsYrkc9TM1hamQoxl&id=100075854411573

Makramé zöld
Makramé zöld
2 800 Ft

Makramé zöld

Makramé zöld
Makramé zöld
Makramé zöld
Makramé zöld
Makramé zöld
Makramé zöld
Az urbánus lakáskultúrában a Makramé-növénytartók egyre inkább teret hódítanak maguknak, szemben az -habár egyre dizájnosabb- ámpolnacserepekkel, melyek inkább kijjebb szorultak a balkonokra.
Talán egyedi és minden viszonylatban lágy stílusuk teszi őket népszerűvé, nem beszélve arról, hogy 99%-uk kézzel készített alkotás.
Varázsuk egyszerűségükben rejlik. Lehet szimpla- vagy díszesen csomózott, mégis az anyag színe -melyből készül- határozza meg, milyet választunk otthonunkba. És ha ehhez sikerül egy megfelelő kaspót találnunk, akkor az összkép verhetetlen lesz és máris tulajdonosai lettünk egy tökéletes lakásdekornak, amibe már csak szeretett növényünket kell belehelyezni
A képen látható makramé + kaspó összeállítás pont egy ilyen tökéletes harmóniát ábrázol.

Mivel a színeket úgy válogattuk össze, hogy passzoljanak egymáshoz, így bátran ajánljuk szinte bármelyik kaspónkat hozzá. Az összkép garantáltan tetszeni fog ;)

Nekünk a személyes kedvencünk a zöld ECO változat.

13-18cm-ig tökéletesen passzol bele minden kaspó.
Raktáron   (7 db)
2 800 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!