Kedves Vásárlóink!

2023.03.21. és 26-a között a postázást szüneteltetjük, mivel ez idő alatt készülünk, majd részt veszünk az Orchidea és bromélia kiállításon (03.24-26.)! 

Emiatt az ezen a héten, illetve a jövő hét elején leadott rendeléseket lehet, hogy csak részben vagy késve tudjuk teljesíteni.

Köszönjük a megértést!

Rengeteg növénnyel, ültetőközeggel, mohakaróval és kiegészítővel készülünk a kiállításra, így szeretettel várunk mindenkit a standunkál!

Ha rendelésedet a kiállításon szeretned átvenni, akkor válaszd az'Átvétel az orchideakiállításon' szállítási módot!

Bővebb információt ezen a linken keresztül olvashattok: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02y6VGENza9TYRVHToN3zXNBAtthQ9P73uETRNDrKNZqtoYtgSDsYrkc9TM1hamQoxl&id=100075854411573

Epifita (páfrány) ültetőcsomag 12cm kicsi
Epifita (páfrány) ültetőcsomag 12cm kicsi
1 800 Ft

Epifita (páfrány) ültetőcsomag 12cm kicsi

Csomag tartalma:

-2 db 12 cm-es ültetőcserép (érdemes több helyen kilyukasztani/fúrni)

-2 liter minőségi, saját keverésű ültetőközeg páfrányoknak, flamingóvirágoknak...

(-megtakarítás: 500Ft)

Átültetés után 3 hónapig nem szükséges tápoldatozni a növényeket.

Használat előt ajánlott 30 percre beáztatni.

 

Az átültetés fontossága:

Ahogy a szobanövények többsége, úgy az epifita növények is (pl.: páfrányok, anthuriomok (flamingóvirág), viaszvirágok, bulbás orchideák) natúr ültetőközegben (tőzeg/kókuszrost) és nagy gyökérlabdával kerülnek értékesítésre mind külföldi, mind hazai termesztők által. Ez egy átmeneti állapot, csak a termesztés ideje alatt, ellenőrzött és szabályzott nevelés, illetve üvegházi körülmények között tarthatók így a növények.

Ahhoz, hogy életben tudjuk őket tartani, illetve megőrizzük egészséges és erőteljes növekedésüket, mindenképp szükséges az átültetésük a nekik megfelelő ültetőkosárba és minőségi, kevert ültetőközegbe.

Életmódjukból adódóan rendkívül laza, jól szellőző közegre és ültetőedényre van szükségük. Átültetni csak egyszer - vásárlást követően- ajánlott őket, így fontos, hogy nagy méretű ültetőedényt válasszunk. Ellenkező esetben a növény könnyen elpusztulhat, visszaeshet a fejlődésben.

Bővebben az átültetésről itt olvashatsz: Mindent az átültetésről....

1 800 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!